Leírás

Szeretnél több kontrollt a kávéfőzés felett? 

A Senseo Selectnek köszönhetően tökéletes kávét készíthetsz magadnak. 

A Senseo lehetővé teszi, hogy gyorsan főzd meg a kávét. Széles választékot kínálnak párnákkal, amelyek minden erősségű, eredetű és sokféle keverékű kávéval vannak feltöltve. A rendelkezésre álló fajták mennyiségével biztosan megtalálod a kedvencedet (ha még nem tetted volna). 

Ha már ismered a Senseo gépeket, akkor tudod, hogy felhasználóbarátok és gyorsan főzik a kávét. A Senseo Selecttel az alapok ugyanazok maradnak, de most már vannak lehetőségek a személyreszabásra, amelyek még jobbá teszik a kávézás élményét. 

A Senseo Select a következőkkel rendelkezik: 

Crema Plus technológia, ami finom és selymes cremát ad a kávéhoz; 

Az Intensity Plus funkció, amellyel kiválaszthatod, milyen erős kávét szeretnél (választhatsz lungo, intenzív vagy espresso kávé közül); 

Jelző, amely jelzi, mikor kell a gépet meszesedéstől megtisztítani; 

És automatikus kikapcsolás, így nem kell emlékezned a gép kikapcsolására minden használat után. 

Mint minden Senseo gépnél, a Senseo Select is minden szükséges tartozékkal rendelkezik a kávé elkészítéséhez, beleértve a dupla párna tartót is, amit dupla párnákhoz, XL párnákhoz és tej alapú párnákhoz használnak. A víztartály 0,9L vizet tartalmaz; tökéletes több csésze elkészítéséhez egymás után. 

A Senseo Selecttel egyszerre egy vagy két csésze kávét is elkészíthetsz. Megkönnyíti, hogy vendégeidnek kávét kínálj, anélkül hogy hosszú ideig kellene várniuk. 

A gép maga 31cm magas, 15,5cm széles és 31cm mély. Mérete és stílusos kialakítása miatt remek kiegészítője lehet bármelyik konyhának, irodának vagy más helyiségnek. 

Ha olyan új gépet kerestél, amely még jobban lehetővé teszi a kávé személyreszabását, akkor ez lehet a számodra tökéletes gép. 

A kávéfőzője lehetővé teszi, hogy az Ön ízlése szerint állítsa be a vízmennyiséget. Az intenzitás-szabályzó segítségével válasszon a három beállítás közül: 

  • Felső pozíció: körülbelül 111 ml víz (±10 ml eltéréssel)
  • Középső pozíció: körülbelül 91 ml víz (±10 ml eltéréssel)
  • Alsó pozíció: körülbelül 56 ml víz (±10 ml eltéréssel)

Ezekkel a beállításokkal minden alkalommal pontosan olyan ízű kávét készíthet, amilyet Ön szeret. 

A Senseo Select a nagy pad tartóval tejes kávépárnákat tud főzni. Használja a Senseo Select készülékhez mellékelt nagy padtartót a tejes kávépárnák főzéséhez.

CSA230/61 

Specifikációk

Darabszám

1

Márkanév

Philips

Kompatibilitás

Senseo

Senseo Select (Fekete)

Automata párnagép

(1)

Nincs raktáron

Vélemények (1)

Sajnos a gép valahol folyik és nem tudom használni egyenlőre ... Bővebben

HASONLÓ KATEGÓRIÁK