Leírás

A Café René három mindennapi kávét hozott létre a Senseo számára, amik megosztják az ízüket és karakterüket, de különböző erősségi fokokkal rendelkeznek, a lágytól az erősig terjedően. 

Az Erőssel az Erős változatát kapod a Café René-nek. Itt egy olyan kávét kapsz, ami minden olyan ember számára készült, aki szereti az erős kávé jó csészényijét. Ahogy a szenet és az olajat táplálta az ipari forradalom, egy jó csésze erős kávé új energiát ad és felkészít a következő napra. 

Ezek a párnaválogatások nagy csészék kávé készítésére lettek kialakítva, és sötét pörkölt kávét tartalmaznak, ami aromás intenzitással, karamellizált édességgel és kellemes keserűséggel érkezik. 

Tehát ha erős kávét szeretsz, vagy csak időnként szükséged van extra erőre, ajánljuk a Café René Erőst. Ez egy XL változat, így egy extra nagy csészényi kávét készíthetsz. 

Ez egy jó mindennapi kávé, megfizethető áron, ami jól illik a tejhez és cukorhoz. Vagy más szavakkal, egy nem hízelgő erős kávé, aminek az íze véleményünk szerint tökéletesen megfelel a legtöbb embernek. 

Specifikációk

Kávépárnák száma

20

Csészék száma

20

Márkanév

Café René

Kompatibilitás

Senseo

Csészeméret

Nagy csésze

Kávéerősség

Nagyon intenzív (9/10)

Minőségét megőrzi

03.04.2025

Café René Strong

20 párna a Senseo termékhez

Vélemények (0)