Leírás

A Senseo Switch 3-in-1 háromféle kávéigényt egyben kielégít. Az eszközzel hagyományos csészét, bögrét vagy egy egész bögre kávét készíthet. 

A Switch 3-in-1-gyel hagyományos csészét (120 ml), bögrét (200 ml) vagy egy egész bögre szűrt kávét készíthet. Továbbá képes egyszerre két csészét is elkészíteni XL Cup kapszulával, csak tegyen két csészét a két csapoló alá. 

Kompakt méretével (27 cm magasság, 15 cm szélesség és 40 cm hosszúság), a Switch nem foglal sok helyet. A víztartály egy liter vizet tartalmaz, ami körülbelül hét csészének felel meg. 

A Senseo Triplebrew technológiával a Switch mindig a megfelelő mennyiségű vízzel, hőmérséklettel és nyomással főzi meg a kávéját, attól függően, hogy melyik csészeméretet választja. A gép lehetővé teszi, hogy eldöntse, mennyire erős kávét szeretne. 

Talán a Switch legkülönlegesebb tulajdonsága azonban, ha más gépekkel hasonlítjuk össze, hogy egész bögre szűrt kávét tud készíteni. A Switch egy rozsdamentes acél termosszal érkezik, amely akár hét csészét is tartalmazhat. Így reggel készíthet egy bögrét és egész nap élvezheti a finom szűrt kávét, vagy akár magával is viheti a termoszt. Csak töltse meg a szűrőtartót kávéval, és helyezze a kancsót és a szűrőtartót a kávékifolyó alá. Ahogy a gép elkezdi a főzést, a bögre azonnal megtelik finom szűrt kávéval. Egyszerű, gyors és jó alternatíva a hagyományos kapszulás kávéhoz. 

Végül, de nem utolsósorban a Switch-szel választhat a Senseo kapszulák széles választékából, számos ízzel. Ez magában foglalja a mindennapi kávékat és a kávézók kedvenceit, mint az Espresso és a Cappuccino, valamint a teát és a kakaót tartalmazó kapszulákat. 

A Switch egy praktikus és sokoldalú gép, amely gyorsan és könnyedén főzi el a kávét bármilyen alkalomra. 

Termék részletek 

• Nagy választék kapszulákban különböző csészeméretekben 

• Könnyen tisztítható. A levehető alkatrészek mosogatógépbe tehetők. 

• TripleBrew technológia a nyomás, hőmérséklet és vízmennyiség beállításához 

• Crema Plus technológia gazdag, bársonyos krémért 

• Bögre + XL Csésze funkció 

• Vízkő eltávolítás jelző 

• Energiatakarékos: automatikusan kikapcsol a főzés után 

• 2 év garancia 

• Méretek: (Szélesség x Hosszúság x Magasság) 150 x 400 x 270 mm. Súly 1,75 kg 

Specifikációk

Darabszám

1

Márkanév

Philips

Kompatibilitás

Senseo

Senseo Swtich 3-in-1 (Fekete)

Automata párnagép

(1)

Nincs raktáron

Vélemények (1)

Tökéletes állapotban jött a termék teljesen meg vagyok elégedve vele. Bővebben