Leírás

Ezt a narancsszínű Szerviz T-Discet arra használjuk, hogy megtisztítsuk és vízkőmentesítsük a Tassimo gépedet. 

Ha először használod a szerviz lemezt, jó okkal lehet, hogy érdeklődsz, hogyan is működik, és nem vagy egyedül ezzel. Első pillantásra csak egy műanyagdarabnak tűnik. Alapvetően ennyi is, de a szerviz lemezre van szükséged ahhoz, hogy aktiváld a tisztítási és vízkőmentesítési programokat a Tassimo gépedben. A szerviz lemez egy kulcsként működik, amely elindítja a programokat. 

A Tassimo géped megtisztításához egyszerűen helyezd el a szerviz lemezt a kapszulatartóban (a vonalkód lefelé nézzen), és helyezz egy csészét a cső alá. Ezután egyszerűen nyomd meg a gépeden a start gombot. A Tassimo géped betölti a vonalkódot, és automatikusan aktiválja a gép tisztítási programját, anélkül, hogy további intézkedéseket kellene tenned. 

A vízkőmentesítéshez a folyamat ugyanaz, mint a tisztítási programnál, de emlékezz arra, hogy helyezz be egy vízkőoldó tablettát a víztartályba, majd nyomd le az elkészítési gombot öt másodpercig a vízkőmentesítés aktiválásához. 

A szerviz lemezt újra és újra felhasználhatod. Mivel a géped belső egységeinek tisztítása a szerviz lemezzel olyan egyszerű, mint egy csésze kávét készíteni egy T-kapszulával, jó ötlet lehet hetente egyszer használni a géped tisztításához. 

A Tassimo géped megtisztítása és vízkőmentesítése gyerekjáték a szerviz T-Disc segítségével. És ezzel a gépedet jó állapotban tarthatod, meghosszabbítva élettartamát. 

Ez a Szerviz T-Disc illik a következő modellekhez: 

HAPPY, TAS10XX, 

TASSIMO JOY, TAS43XX, TAS45XX, TAS47XX, 

TASSIMO CHARMY, TAS55XX, 

TASSIMO MY WAY, TAS60XX, 

TASSIMO CADDY, TAS70XX 

Specifikációk

Darabszám

1

Márkanév

Tassimo

Kompatibilitás

Tassimo

Tassimo Narancsszínű Szerviz T-Disc

1 db T-Disc Tassimo-hoz

(2)

Vélemények (2)

rendben működik Bővebben
Tökéletes Bővebben