Leírás

A kávégép vízkőmentesítése az a rutin, amit minden kávégép tulajdonosnak be kell építenie szokásává. A rendszeres vízkőmentesítés biztosítja, hogy a géped mindig optimálisan működjön. 

A vízkőmentesítés szükséges, mert a vízben lévő mészkő jelenléte mészkő lerakódásokat okozhat a gépedben. Ha a gépedet nem vízkőmentesítik rendszeresen, többféle problémát okozhat a gépednek. Nemcsak a kávé minőségét befolyásolhatja, hanem meghosszabbíthatja a kávéfőzés idejét is - és a legrosszabb esetben rövidítheti a géped élettartamát. 

Ezért érdemes rendszeresen vízkőmentesíteni a gépedet, és általános szabályként érdemes havonta egyszer vízkőmentesíteni a gépet. 

Itt vásárolhatsz eredeti Bosch vízkőoldó tablettákat Tassimo-hoz. Ezek a tabletták tökéletesek a gépedhez, és biztosítják a legjobb eredményt. Minden csomag 4 tablettát tartalmaz, amelyből 2 tablettát használnak egy vízkőmentesítéshez. 

A vízkőmentesítés a következő előnyöket nyújtja: 

Hosszabb élettartam a gépednek 

Biztosítja a megfelelő hőmérsékletet 

Biztosítja a megfelelő mennyiségű kávé elkészítését 

A gép kevésbé vibrál a kávéfőzés közben 

Elkerüli a működési hibákat 

A géped általában az alábbi jeleket mutatja, ha szüksége van vízkőmentesítésre: a gép hangosabb lesz a kávéfőzés közben, a főzési idő hosszabb lesz a szokásosnál, és végül, de nem utolsósorban, a kávéd lehet, hogy nem ízlik olyan jól, mint általában. 

Erősen ajánljuk, hogy rendszeresen vízkőmentesítsd a gépedet. Még akkor is, ha a Tassimo géped jelzi, hogy ideje vízkőmentesíteni a villogó piros fény segítségével, még mindig ajánljuk, hogy havonta egyszer vízkőmentesítsd a gépedet, hogy a géped mindig optimálisan működjön, és mindig kiváló minőségű kávét főzzön. 

Tehát törődj a Tassimo gépeddel a vízkőoldással - a géped szeretni fog téged érte.

Specifikációk

Darabszám

2

Márkanév

Bosch

Kompatibilitás

Tassimo

Tassimo vízkőoldó tabletták

2 adag Tassimo-hoz

Vélemények (0)