Leírás

A Lavazza Tierra Bio-Organic for Planet kávéval egy organikus, közepesen pörkölt Arabica kávét kap, amely afrikai, közép-amerikai és dél-amerikai Arabica babokból készült. 

Itt egy jól kiegyensúlyozott, minőségi kávé, amely ízében a skálánk enyhébb végén helyezkedik el. Virágos jegyekkel rendelkezik és száraz gyümölcsök hosszú és kellemes utóízét hagyja maga után. 

A babokat az Esőerdő Szövetség által tanúsított ültetvényeken termesztik, ami azt jelenti, hogy mind a természet, mind a gazdák számára jó körülmények között termelik - és természetesen rovarirtók használata nélkül. A kézi termesztés garantálja, hogy csak a legjobb és legérettebb bogyókat szedik le szüretkor. 

Nehéz elképzelni egy természetesebb kávét, ahol nyomon követheted a babok útját a talajtól, a pörkölésig, a csomagolásig. 

Más szavakkal, ez egy kávé legtisztább formájában, amelyet csak egy több mint 120 éves tapasztalattal rendelkező cég tud létrehozni. 

Specifikációk

Mennyiség (g.)

340

Márkanév

Lavazza

Ízjegyek

virágok

Tulajdonság

Organikus, Arabica

Kávéerősség

Közép (6/10)

Minőségét megőrzi

30.09.2025

Lavazza Tierra Organic

340 g őrölt kávé

(1)

Vélemények (1)

A vásárolt terméket már ismertem, régóta kerestem a lehetőséget a rendelésre. Örültem, hogy Önöknél vásárolhattam kedvenc termékemből.
Mind a kávéval, mind a csomagolással, mind a kiszállítással maximálisan elégedett vagyok. Üdv. Tibor
Bővebben

HASONLÓ KATEGÓRIÁK