Leírás

Emlékszik arra, hogy rendszeresen tisztítja a Caffitaly gépét? 

A rendszeres tisztítással nem csak a kávé íze lesz jobb, de a gép is hosszabb ideig fog optimálisan működni. A Caffenu tisztító kapszulái kifejezetten a gép belső, egyébként nehezen hozzáférhető részeinek tisztítására készültek. 

Tehát, ha Caffitaly gépének mélytisztításra van szüksége, ajánljuk, hogy ezeket a Caffenu tisztító kapszulákat használja. Ezek a tisztító kapszulák lehetővé teszik, hogy gépét megszabadítsa a baktériumoktól, részecskéktől, olajoktól és csersavaktól, amelyek ronthatják a kávéélményt. A Caffenu tisztító kapszulák nem csak a kávé jó ízét biztosítjá, hanem a gép hosszabb élettartamát is. 

A tisztító kapszulákat egyszerűen be kell helyezni a gépbe, mint egy normál kávékapszulát. A kapszula tartalma erős bio-organikus habot képez, amely 2 perc alatt megtisztítja a gépet. A gép alapos öblítése után már használatra kész. 

Ellentétben a vízkőoldó termékkel, egy tisztító kapszula a gép főzőcsőrét tisztítja, ahol a vízkőoldó terméknek nincs hatása, mivel a vízkőoldó a víztartályt és a vízcsöveket tisztítja. 

Gondoskodjon Caffitaly gépéről ezekkel a tisztító kapszulákkal - a gép meg fogja köszönni. 

Specifikációk

Kapszulák száma

4

Márkanév

Caffenu

Kompatibilitás

Caffitaly

Minőségét megőrzi

10.08.2025

Tisztító kapszulák - Caffenu

4 kapszula a Caffitaly termékhez

Vélemények (0)

HASONLÓ KATEGÓRIÁK