Leírás

Ne felejtse el rendszeresen tisztítani a Lavazza gépét. 

A rendszeres tisztítás nem csak azt biztosítja, hogy a kávé jó ízű legyen, hanem a gép gondozásának is fontos része. A Caffenu tisztító kapszulái kifejezetten a gép belső tisztítására szolgálnak, amelyek máskülönben nehezen hozzáférhetők, és meghosszabbítják a gép élettartamát azáltal, hogy gondoskodnak a gép belső működéséről. 

Tehát, ha tisztítani szeretné Lavazza gépét, mindenképpen ajánljuk a Caffenu tisztító kapszulákat. A Caffenu tisztító kapszulákkal könnyen megszabadíthatja gépét az olajoktól, baktériumoktól, részecskéktől és a kávéélményt befolyásoló csersavaktól, amelyek károsíthatják a gép belsejét. 

A Caffenu tisztító kapszulákat egyszerűen beillesztheti a gépbe, mint egy normál kávékapszulát. A kapszula tartalma bioorganikus habot képez, amely 2 perc alatt megtisztítja a gépet. Egy alapos öblítés után a gép tiszta és újra használatra kész. 

A vízkőoldó termékekkel ellentétben, amelyeknek célja a víztartály és a vízcsövek tisztítása, a tisztító kapszulák a gép főzőcsövét tisztítják meg, ahol a vízkőoldó terméknek nincs hatása. 

Legyen jó a Lavazza gépéhez, és gondozza azt egy tisztító kapszulával. A gépe imádni fogja érte. 

Specifikációk

Kapszulák száma

4

Márkanév

Caffenu

Kompatibilitás

Lavazza a Modo Mio

Minőségét megőrzi

30.08.2025

Caffenu Tisztító Kapszulák

4 kapszula a Lavazza A Modo Mio termékhez

Vélemények (0)