Leírás

A legjobb napkezdéshez Friele híres és nagyon népszerű Reggeli Kávéjával. Ezzel a klasszikussal teljes testű, kerek kávét kap, hosszú utóízzel, és tökéletesen elkészítheti a Senseo gépében. 

A Friele Reggeli Kávé jól ismert látvány a norvég otthonokban, és már 1938 óta kapható Norvégiában. Garantáltan nagyon megbecsült és megbízható kávét kap, amely évtizedek óta finomodik és a Friele legnépszerűbb keveréke évtizedek óta. 

És most a Friele Reggeli Kávét elkészítheti a Senseo gépében. Mi 20 darabos csomagokban szállítjuk, amelyek tökéletesen illeszkednek a Senseo gépébe, így gyorsan és egyszerűen elkészítheti a Friele Reggeli Kávét. 

Ez a termék padjai kétszer akkorák, mint a szokásos Senseo padok, hogy nagy, 200 ml-es kávét készítsenek. Ennek a méretű csészéhez vagy egymás után kell készíteni két csészét, vagy válassza a nagy csésze gombot a Senseo gépén. 

Specifikációk

Kávépárnák száma

20

Csészék száma

20

Márkanév

Friele

Kompatibilitás

Senseo

Csészeméret

Nagy csésze

Kávéerősség

Alacsony (4/10)

Minőségét megőrzi

02.02.2025

Friele Frokostkaffe (Morning Coffee - Nagy csésze)

20 párna a Senseo termékhez

(1)

Vélemények (1)

Nem rosz de középkategória alatt van viszont az ára azt mutatja, hogy van olyan jó mint a Classic 200ml. de nagyon messze van tőle.. Bővebben

HASONLÓ KATEGÓRIÁK