Szűrés () x
Összes szűrő

E.S.E.-kávépárnák

Szűrők

57 termék
Salted Caramel Syrup - Fabbri
6 699,00 Ft
Fabbri Chocolate Syrup
6 699,00 Ft
Chai coffee sirup
(5)
1 399,00 Ft
Nuss Nougat sirup
(1)
1 399,00 Ft
Street Joe's Classic Caramel Coffee Syrup
(7)
1 199,00 Ft
Street Joe's Vanilla Sugar free syrup
(4)
1 199,00 Ft

shopping-bag

Street Joe's Salted Caramel Coffee Syrup
(3)
1 149,00 Ft
Street Joe's Sweet Vanilla Coffee Syrup
(2)
1 199,00 Ft
Hermesetas Mini Sweeteners
(1)
2 849,00 Ft

5 módja az ideális illy keveréknek

Az illy keverék világszerte híres, melyet 8 évtizedes gondos nevelés alakított ki, hogy állandóan magas minőségű legyen. Íme, hogyan érték és érik el ezt a minőséget:

  • A keverék a 4 kontinensről származó 9 legjobb arabica babot tartalmazza, melyeket közvetlen értékesítés és szoros kapcsolatok révén szereznek be.
  • Az ESE párnáid ízvilága tökéletesen kiegyensúlyozott ízben és aromában.
  • Minden egyes termést ellenőriznek, és bármilyen eltérés az jellegzetes ízben korrigálásra kerül.
  • Gondos keverés történik a pörkölés és hűtés előtt.
  • A vákuumcsomagolás biztosítja, hogy az friss íz és aroma megmaradjon.

Lépések a legjobb illy cappuccinohoz

Mindenki imádja a habos, krémes, lágy cappuccinot, és hozzászoktunk, hogy mindig ugyanazon szintű cappuccinot várjunk el, amelyet egy barista készíthet egy kávézóban. De az illy esetében ez másképp van, legyen szó a kávéfőzőikről, ESE párnáikról, és ami még fontosabb, a kávé keverékeikről. Íme az Illy-tól származó utasítások arra, hogyan készíthetsz otthon a valaha megkóstolt legfinomabb cappuccinot. Saját kezűleg!

  • A legjobb habzási eredmény érdekében használj hideg, teljes tej! Töltsd a habosító kancsót körülbelül ¾-ig.
  • Kezdés előtt engedd ki a gőzt a gőzcsövödből kb. 2 másodpercig, így eltávolítva a maradék vizet.
  • Amikor elkezded, ne feledd, hogy amikor a hab emelkedik, a tej süllyed, így a gőzcsövet mélyen kell a habosító kancsóba helyezni. Tartsd a cső végét alámerítve és döntve. Hagyd, hogy a tej természetesen keringjen, ahogy melegszik, és ne keverd feleslegesen.
  • A kancsóban lévő tej térfogatának meg kell kétszereződnie, és hőmérséklete 65 fokos legyen.
  • Okos trükk, ha kicsit kopogtatsz vagy megütöd a kancsó alját, hogy letelepedjen a hab.
  • Amikor a gőzölt tejet öntöd, először a csésze közepére célozz, majd önts körkörös mozdulatokkal a széle felé.
  • Végül ne felejtsd el újra kiengedni a gőzt, hogy eltávolítsd a maradék tejmaradványokat.