Leírás

Ha már korábban megismerkedtél a Nescafé Dolce Gusto® eszpresszóval, és élvezed, itt van egy könnyű módja annak, hogy jól feltöltsd az ellátmányodat. Ez a népszerű változat most elérhető 30 kapszulás csomagban. 

Ezzel a változattal egy példás példányt kapsz a Dolce Gusto gép kiváló eszpresszó képességeiről. Mert itt egy aromás, illatos eszpresszót kapsz, melyet gondosan válogatott arabica és robusta kávészemekből hoztak létre. És bár az Intenso nevet viseli, nem olyan intenzív, hogy túl erős lenne, mivel a kapszulákban használt kávé közepesen pörkölt. 

Itt van tehát egy nagyon sokoldalú eszpresszó, amely jól teljesít a nap bármely szakaszában, reggel, délután és egy jó vacsora után egyaránt. Erős testtel rendelkezik, komplex ízjegyekkel, melyek dió, mandula és vörös bogyós gyümölcsök jegyeit tartalmazzák, és hosszú, kellemes utóízzel zárul. 

Végül, de nem utolsó sorban, bemutatása rendkívül csábító, amikor meglátod a kész eszpresszó csészét mély sötét tónusaival, gyönyörű mézszínű crema-jával és kellemes illatával. 

Más szavakkal, garantáltan egy olyan eszpresszót kapsz, amely a megszokott Nescafé minőségben érkezik, és olyan ízzel, amelyet biztosan kedvelnek az eszpresszó rajongók többsége. 

Ezeket a kapszulákat nem a Nestlé® gyártja, azokat a vállalat nem hagyja jóvá és nem ajánlja, illetve nem kapcsolódnak ahhoz.   

Specifikációk

Kapszulák száma

30

Csészék száma

30

Márkanév

Nescafé

Kompatibilitás

Dolce Gusto

Csészeméret

Espresso

Kávéerősség

Intenzív (8/10)

Minőségét megőrzi

31.03.2025

Espresso Intenso - Nescafé

30 kapszula a Nescafé® Dolce Gusto termékhez

(11)

Vélemények (11)

Nagyon intenzív hatású és ez a kedvenc kávém. Bővebben
A nap indítására tökéletes,finom íz. Bővebben
Finom Bővebben
nagyon elégedett vagyok 5 Bővebben
Maximàlisan elègedett vagyok mindennel! Bővebben
Erős, testes espresso, élénkít. Bővebben
Tökéletes presszó kávé, minden napom ezzel indul! Bővebben
Finom Bővebben
Már ismertem a terméket, ezért rendeltem meg, ár érték arányban a legjobb Bővebben
A kedvenc eszpresszó kávém Bővebben
Kifogástalan minőségű presszókávé! Bővebben