Szűrés x

Kávéerősség

chevron-down

Terméktípus

chevron-down

Csészeméret

chevron-down

Márkanév

chevron-down

Caffitaly®-hoz

15 termék
Szűrés adjustments
Gimoka Espresso Intenso package and pod for Caffitaly
1 499,00 Ft
St Remio Strong package and capsule for Caffitaly
1 349,00 Ft
Caffitaly St Remio Bio Robust
1 349,00 Ft
St Remio Supreme package and capsule for Caffitaly
1 049,00 Ft
Löfbergs Contessa package and capsule for Caffitaly
14 599,00 Ft
Löfbergs High Mountain package and capsule for Caffitaly
14 649,00 Ft
Caffitaly St Remio Bio Aromatic
1 049,00 Ft
Gimoka Vellutato package and capsule for Caffitaly
1 549,00 Ft
Löfbergs Cumbia package and capsule for Caffitaly
14 599,00 Ft
Caffitaly St Remio Bio Espresso
1 349,00 Ft
St Remio Classic package and capsule for Caffitaly
1 049,00 Ft
St Remio Intense package and capsule for Caffitaly
1 149,00 Ft
Gimoka Espresso Deciso package and capsule for Caffitaly
1 549,00 Ft
Gimoka Cioccolata package and capsule for Caffitaly
1 499,00 Ft

Nincs raktáron

Gimoka Espresso Cremoso package and pod for Caffitaly
1 549,00 Ft

Caffitaly Kapszulák

A Caffitaly kapszulákkal számos különböző kávét, teát és kakaót készíthetünk. A kapszulák rendkívül innovatívak és semmit sem bíznak a véletlenre. A kapszulákban két szűrő található, melyek a kávé aroma intenzívítására szolgálnak. A szűrők között 8 gramm finomra őrölt, ízletes kávé van elrejtve. A kapszulákat hermetikusan lezárják a fantasztikus kávé aroma megőrzése érdekében.

A kávét úgy készítik, hogy a vizet a víztartályból a gépbe vezetik és felmelegítik. Miután elérte az optimális hőmérsékletet, a víz átfolyik a kapszulán. A kapszulán áthaladva a víz magával viszi az összes ízt és kávé aromát. Ez a folyamat tökéletes forró kávét nyújt Önnek.

A Caffitaly gép tökéletes espressót és más italokat is készíthet. A gép a víz nyomásának beállításával készíti el az Ön által kívánt kávét. Például egy ízletes espresso elkészítéséhez 15 bar nyomásra van szükség. A 15 bar nyomás szükséges az erős és intenzív ízű kávé előállításához. A készítése során alkalmazott nyomás miatt az espresso vékony és krémes habréteggel jelenik meg a tetején. Más forró italok előkészítéséhez a gépen alacsonyabb a nyomás - mint például egy normál kávé.

A kávén kívül a Caffitaly gép kiválóan alkalmas egy jó forró kakaó vagy tea elkészítésére is. Ez azt jelenti, hogy még akkor is kínálhat valami finomat a kapszula gépéből azoknak a látogatóknak, akik nem isznak kávét.

Ha kényelmesen szeretne tejet adni a kávéjához, tejes kapszulákat szerezhet a gépéhez. A tejes kapszulák extra krémes textúrát adnak a kávénak és enyhébbé teszik az ízét.

Akármit is készít a Caffitaly kapszula gépével, nagyon rövid idő alatt elkészül.

Caffitaly

A Caffitaly-t 2004-ben hozták létre vállalkozók egy csoportja, akik nagy szenvedéllyel viseltetnek a kávé iránt. Egyedülálló rendszerüket széleskörű kutatások után hozták létre az optimális technológia kifejlesztésére. Ekkor jött létre a nemzetközileg szabadalmaztatott Caffitaly kávékapszula rendszer.

A Caffitaly vállalat elkötelezett a magas minőségű termékek előállítása iránt. Folyamatosan dolgozik gépeinek továbbfejlesztésén, hogy a lehető legjobb eredményeket nyújtsa Önnek. Termékeinek magas minősége számos díjhoz vezetett. A Caffitaly-val garantáltan magas minőségű kávéfőzőt kap, amely magas minőségű kávét készít.

A Caffitaly azoknak a kávészeretőknek szól, akik szeretnék kihasználni a lehetőséget az igazi olasz kávék, mint az espresso, a caffe latte vagy a cappuccino elkészítésére.

Caffitaly ízvilága

Caffitaly gépével pontosan azt a kávét készítheti el, amelyre vágyik. Készíthet egy erős kávét, amely felfrissít és energiát ad. Hasonlóképpen, elkészíthet egy kávét, amelyet este, lefekvés előtt élvezhet. Ökológiai kávét is talál nálunk.

Kínálunk mind hagyományos kávét, mind Esőerdő Szövetség vagy Fairtrade minősítésű kávét. Rengeteg lehetőség közül választhatja ki azt a kávét, amely a legjobban megfelel Önnek.

Tea készítése a kávékapszula gépével: A Caffitaly széles választékot kínál teákból. Találhat nálunk finom friss ízű teát, és erőteljes teát is. A Caffitaly továbbá ízletes kakaós kapszulákat is kínál gépéhez.

Caffitaly Gép

Ha még nincs Caffitaly géped, de szeretnél egyet, választhatsz a sok különböző dizájn és szín közül. A személyes stílusodhoz illeszkedő dizájnt és színt választani nem lesz probléma.

A különböző dizájnok mellett a gépeknek különböző specifikációik is vannak, amelyek teljesen egyedivé teszik őket. Kiválaszthatod azt a gépet, amely minden igényednek megfelel. Például, ha gyakran iszol tej hozzáadásával kávét, akkor választhatsz egy gépet tejhabosítóval vagy tejpárolóval. A tejpárolóval te irányítod, hogy milyen forró és krémes lesz a kávédban a tej. A tejhabosító automatikus. A lelkes amatőr baristának a tejpároló a nyilvánvaló választás. Azoknak, akik nem akarnak annyira belemerülni, és gyors, automatikus kiszolgálást preferálnak, a tejhabosító a legjobb választás.

Ha nehezen emlékszel a tejre bevásárláskor, tejes kapszulákat is kaphatsz. Ezeket berakhatod mielőtt, vagy miután elkészítetted a kávédat a gépen.

A tejpároló vagy tejhabosító mellett automatikus kikapcsoló funkcióval rendelkező Pod gépeket is szerezhetsz. Így soha nem kell aggódnod, ha elfelejtetted kikapcsolni a gépet, mielőtt elhagytad otthonodat. Az automatikus kikapcsoló funkció jó a pénztárcádnak is, mert megtakarítasz az elektromosságon.

A Pod gép legnagyobb előnye, hogy néhány másodperc alatt finom kávét főzhetsz. Ha reggel csak egy vagy két csésze kávéra van szükséged, sok várakozási időt takarítasz meg. Ezen kívül a géped gyorsan olasz hangulatot teremt otthonodban.

Minden a Caffitaly Pod gépedhez

Egy Pod géppel az élet automatikusan sokkal egyszerűbbé válik. Nem kell sokáig várni, hogy frissen főzött kávét kapj a gépedből. A Pod gép különösen kényelmes azok számára, akik naponta több mint egy csészét isznak, mert mindig garantál egy forró és aromával teli csészét.

Az élet még egyszerűbbé tétele érdekében más okos megoldásokat is kaphatsz a mindennapi kávézáshoz. Például kínálunk egy vízkőtelenítő megoldást, amely gyorsan és könnyedén távolítja el a vízkövet a gép belsejéből, így biztosítva annak mindig a legjobb teljesítményét. A gép vízkőtelenítése fontos a karbantartásához. Azt javasoljuk, hogy a gépet minden egy vagy két hónapban vízkőtelenítse, attól függően, hogy mennyi vízkő található a vízben. A vízkő elzárhatja a gép csöveit, megakadályozva a megfelelő mennyiségű víz hozzáadását a kávéhoz. Ha optimális mennyiségű vízzel készített kávét szeretnél, meg kell bizonyosodnod arról, hogy a Pod géped vízkőtelenítve van.

A vízkőtelenítés mellett más okos megoldásokat is találhatsz a Podjaidhoz. Van acélból vagy ónból készült Pod tartónk. A Pod tartó könnyebbé teszi számodra, hogy nyomon kövesd, melyik Podok vannak készleten. Ezenkívül megkönnyíti a kívánt Pod megtalálását.

Tedd a mindennapi kávézásod egyszerűvé és egyértelművé egy Caffitaly Pod géppel és tartozékokkal.