Leírás

Itt megtalálhatod a népszerű grande változatot egy extra nagy csomagban, 30 kapszulával, így egy ideig biztosan elegendő lesz a készleted. 

A grande-val egy nagy csészében felszolgált kávét kapsz, amely kizárólag közepesen pörkölt arabica kávészemekből készül Kolumbiából, Etiópiából és Brazíliából. A teste, amely tipikus az arabica kávéknál, enyhe és kerek, és ezt a változatot különösen a kissé citrusos ízjegyei jellemzik. 

Itt van egy olyan kávé, amely enyhe testének köszönhetően egész nap élvezhető, és ezért alkalmas reggelente, ha nem kedveled a túl erős kávét, vagy mint enyhe kávé a délután folyamán. 

Az Americano-hoz viszonyítva enyhén intenzívebb testtel rendelkezik és közepesen pörkölt jelleggel, ami elég teljes ahhoz, hogy a kávé íze határozottan érezhető legyen, de ugyanakkor nem tűnik túl erősnek. 

Végül, de nem utolsó sorban, itt egy kávét kapsz, amelyet a megszokott Nescafé minőségben hoztak létre, ahol mindig garantáltan olyan kávét kap, amely a legjobb összetevőkből készült. 

Más szavakkal, itt egy olyan változat, amelyben egyenesen élvezheted a mindennapi kávét egy nagy csészében. Egyenes kávé, a nagyobb fordulatok nélkül, amelyhez gyorsan hozzászoksz, és napról napra élvezheted. 

Specifikációk

Kapszulák száma

30

Csészék száma

30

Márkanév

Nescafé

Kompatibilitás

Dolce Gusto

Ízjegyek

gyümölcs

Csészeméret

Nagy csésze

Kávéerősség

Közép (5/10)

Minőségét megőrzi

28.02.2025

Grande - Nescafé

30 kapszula a Nescafé® Dolce Gusto termékhez

(2)

Vélemények (2)

Nekem kissé erős,ezért tejjel szoktam inni. Bővebben
Kellemes íze van, nagy kedvenc Bővebben