Leírás

Fűszeres kávé a nap minden kávézására 

A Lavazza Caffé Crema Gustoso egy testes kávé, amely közepes pörkölésű Arabica és Robusta kávébabokból készül. A kávé intenzív, de ennek ellenére kellemes, enyhe savasságú és keserűségű. 

A babok Dél-Amerikából, Afrikából és Dél-Ázsiából származnak, mindegyik hozzájárult az ízhez a saját régiójának jellegzetes ízeivel. A dél-amerikai babok diójegyekkel járultak hozzá, az afrikai babok bogyó jegyekkel, az ázsiai babok fűszerjegyekkel. Mindezek tökéletesen egyesültek eggyé, eredményezve egy testes kávét gyümölcs, dió és fűszerek ízével. 

Itt kap egy igazi olasz kávét a legjobb formájában - egy markáns karakterrel és tele lével és erővel. 

Akár eszpresszógéphez, szűrt kávéhoz vagy bélyegzős kávéhoz használja a kávét, mindig emlékezzen arra, hogy frissen őrölt kávébabokat használjon az optimális ízélmény érdekében. 

Összetevők

Pörkölt babkávé

Specifikációk

Mennyiség (g.)

1000

Márkanév

Lavazza

Ízjegyek

gyümölcs, fűszerek, diófélék

Tulajdonság

Arabica/Robusta

Kávéerősség

Nagyon intenzív (9/10)

Minőségét megőrzi

30.01.2026

Lavazza Caffé Crema Gustoso

1000 g kávébab

(1)

Vélemények (1)

Köszönöm a gyors korrekt szállítást. A legutóbb rendelt kávéval kapcsolatban csak annyi az észrevételem,hogy az én igényeimhez képest kicsit világosabb pörkölésű. De ez a cég megítélését abszolut nem befolyásolja.Mégegyszer köszönom a gyors gördülékeny vásárlást. Boldog új esztendőt kíván Kodrucz Norbert Bővebben