Leírás

Évtizedek óta a Gevalia díszíti a skandináv kávészetteket. Ez a márka híres a régióban a "Milyen kávét kínálsz váratlan vendégeidnek?" szlogennel. 

A Gevalia most elérhető a Tassimo kávégépekhez is, így otthon gyorsan és könnyedén elkészíthetsz egy csodálatos Gevalia kávé csészényit. 

Ez a Gevalia változata a jól ismert olasz barista klasszikusnak, a latte macchiatónak, de egy finom karamell adja meg az extra ízt. 

A karamell latte macchiatót kevesebb mint egy perc alatt elkészítheted a Tassimo kávégépedben, két kapszulát használva. Az első kapszula készít egy meleg, krémes tejet, amit aztán összekever a második kapszulában található erős espressoval. Az eredmény egy csodálatos latte macchiato három réteggel, ugyanolyan minőségben, amit a legjobb kávézóktól vársz, mivel a Tassimo gép az okos vonalkód technológiával azonosítja a kapszulát és pontosan tudja, hogy milyen hőmérsékletet, időtartamot és mennyiségű eszpresszót és tejet kell használni a tökéletes csésze elkészítéséhez. 

Ezt az ízletes latte macchiatót 16 T-Disc kapszulában szállítjuk, amelyek tökéletesen illeszkednek a Tassimo kávégépedbe. 

Specifikációk

Kapszulák száma

16

Csészék száma

8

Márkanév

Gevalia

Kompatibilitás

Tassimo

Ízjegyek

karamell

Csészeméret

Nagy csésze

Kávéerősség

Közép (5/10)

Minőségét megőrzi

17.12.2024

Átlagos tápérték 100 ml.

Energia, kcal

30

Fehérje

0,2

Zsír (g)

1,4

- telített zsírok (g)

1

Szénhidrátok

3,6

- amelyből cukor

3,6

Gevalia Caramel Latte Macchiato

16 kapszula a Tassimo termékhez

Vélemények (0)

HASONLÓ KATEGÓRIÁK