Leírás

Könnyen használható vízkőoldó a Senseo gépedhez. 

A Senseo géped biztosan sok kávét főz naponta, ezért rendszeresen tisztítani és karbantartani kell, hogy továbbra is úgy működjön, ahogy kell. A Cafay-nál azt javasoljuk, hogy vízkőtelenítsd a gépet minden 2 hónapban, és ideális esetben havonta egyszer, ha sokat használod a gépet. Így mindig biztos lehetsz a legjobb kávéélményben, és hogy a géped tovább tart. 

A géped tipikusan a következő jeleket mutatja, amikor vízkőtelenítésre van szükség: a főzés tovább tart a szokásosnál és a főzés során több zajt kelt, és nem utolsósorban a kávéd esetleg nem ízlik olyan jó, mint általában. 

A Cafay vízkőoldója Senseo géphez könnyen használható. Egyszerűen önts fel a vízkőoldó oldat felét a víztartályba, és futtasd le a gép vízkőtelenítő programját (a gép kézikönyvében további információkat találsz). 100 ml vízkőoldó oldatot használsz 1 liter vízhez. Ne felejtsd el alaposan öblíteni, ha befejezted a vízkőtelenítést. 

A vízkőoldó oldat foszfátmentes, így nincsenek foltok vagy szennyeződések a gépeden, és fertőtlenítő oldatot is tartalmaz, hogy megszüntesse a baktériumokat és szennyeződéseket. 

A vízkőtelenítés a következő előnyöket kínálja: 

Hosszabb élettartam a gépednek 

Biztosítja a megfelelő hőmérsékletet 

Biztosítja a megfelelő mennyiségű kávé főzését 

A gép kevesebbet rezeg a főzés során 

Elkerüli a funkcionális hibákat 

Mindezen előnyök mellett – és a jobb ízű kávé mellett – a kávégép rendszeres vízkőtelenítése jó szokás, ha kapszulás kávégép tulajdonosa vagy. 

  

Tehát vigyázz a Senseo gépedre, és karbantartsd a vízkőtelenítéssel – érezd a vízkőtelenítés pozitív hatásait a következő kávéscsészédnél. 

A palackban elegendő oldat van 2 vízkőtelenítéshez. 

Specifikációk

Darabszám

1

Márkanév

Kaffekapslen

Kompatibilitás

Senseo

Minőségét megőrzi

09.05.2025

Caffenu Folyékony Vízkőtelenítő (Senseo)

2 adag Senseo-hoz

Vélemények (0)