Leírás

A House Blend a Starbucks első keveréke, amely 1971-ben jelent meg a piacon. 

A House Blend 100% arabica kávébabokból készül Latin-Amerikából, közepesen pörkölték, hogy karamell-, csokoládé- és pörkölt dióhangokat hozzanak létre. Ennek eredményeként egy olyan kávét kapunk, amely kellemes kontrasztot teremt a természetes, enyhe édesség és a kellemes, kiegyensúlyozott savasság között. 

A House Blend kávé a Starbucks kávé lényegét határozza meg. Ez egy egyszerű kávé, ahol a pörkölés a legjobb módon hozza ki az ízt a gondosan kiválasztott minőségi babokból, amelyeket pontosan addig pörkölték, hogy a kávé robusztussá és kielégítően teljessé váljon, de nem annyira hosszan, hogy bármilyen módon keserűnek érezzük. Egy nagyon lágy és kiegyensúlyozott testtel, és nem utolsósorban minimális savassággal egy olyan kávét kapunk, amely valóban oltja a kávészomjat. 

Nem csoda, hogy ez a keverék folyamatosan jelen van a Starbucks kínálatában azóta, hogy először megjelent. Mert itt egy olyan kávét kapunk, amely a legjobb módon mutatja be azt az értéket, amelyért a Starbucks mindig is állt: minőségi kávé az útközben rohanó embereknek. 

Specifikációk

Kapszulák száma

12

Csészék száma

12

Márkanév

Starbucks

Kompatibilitás

Dolce Gusto

Ízjegyek

csokoládé, diófélék, karamell

Csészeméret

Nagy csésze

Kávéerősség

Intenzív (8/10)

Minőségét megőrzi

28.02.2025

Starbucks Grande House Blend

12 kapszula a Nescafé® Dolce Gusto termékhez

(3)

Vélemények (3)

Nem gondoltam volna, hogy jobban fog ízleni, mint a Nestle kapszulák. Nagyon finom, karakteres íze van. Bővebben
Kiváló reggeli ébresztő, lágy ízzel. Bővebben
Nagyon finom kávé, eredeti Starbucks íz, teljesen elégedett vagyok. Bővebben