Leírás

A Nescafé Café Vanilla kávéval egy lágy és krémes csésze kávét kap, amely édes vanília jegyekkel van ízesítve, és pillanatok alatt elkészíthető. Egyszerűen csak szórja bele a port egy csészébe, öntsön hozzá körülbelül 200 ml forró (nem forrásban lévő) vizet, alaposan keverje el, és a finom Vanilla Latte már kész is azonnal tálalásra. 

Itt garantáltan olyan csészét kap, amely megfelel a Nescafé megszokott magas minőségi elvárásainak. A Nescafé Vanilla Latte a legjobb babokból és friss tejből készül, és teljesen mesterséges ízek nélkül. Minden egyes alkalommal, amikor ezt a csészét élvezi, értékelni fogja a Nescafé évek óta tartó tapasztalatát és magas minőségi sztenderdjeit. 

Enyhe testességével ez egy olyan csésze, amelyet a nap bármely szakaszában élvezhet. Legyen az az első reggeli csésze azok számára, akik nem szeretik a túl intenzív kávét, vagy egy enyhe kávészünet a délután folyamán. 

Röviden, ez egy csodálatos Nescafé minőségű Vanilla Latte, amelyet gyorsan és egyszerűen elkészíthet a napi kávézás minden pillanatához. 

Specifikációk

Filterek száma

8

Csészék száma

8

Márkanév

Nescafé

Ízjegyek

vanília

Csészeméret

Normál csésze

Kávéerősség

Közép (5/10)

Minőségét megőrzi

31.10.2024

Átlagos tápérték 100 g.

Energia, kcal

403

Fehérje

8,4

Zsír (g)

9,3

- telített zsírok (g)

7,9

Szénhidrátok

70

- amelyből cukor

50

Nescafé Vanilla Latte

8 darab azonnal oldód kávépálca

(1)

Vélemények (1)

Finom vaníliás latte készül belőle a megszokott Nescafé minőségben. És gyorsan :) Bővebben

HASONLÓ KATEGÓRIÁK