Leírás

A Lindt Excellence csokoládékat azért ismerik, mert tiszta étcsokoládékat kínálnak különböző intenzitásokon. De a sorozatban olyan csokoládékat is találhat, amelyek nem hagyományos összetevőkkel készülnek, így új ízélményeket kínálva, mint például ez a Sós Lakrits csokoládé. 

Ezzel a Sós Lakrits változattal olyan étcsokoládét kap, amelyhez intenzív ízű sózott lakritsot adtak. Amikor beleharap ebbe a csokoládéba, először a só és a lakrits éles ízét érzi, amelyet gyorsan követ az étcsokoládé mély íze. Ez így ad kifinomult kölcsönhatást az étcsokoládé keserű íze és a éles, sós lakrits között. Az eredmény egy kifinomult íz, amit egy jó pohár borral vagy egy csésze sötéten pörkölt kávéval élvezhet. 

Más szóval, ez egy olyan csokoládé, amelynek finoman szokatlan íze szívesen látott kiegészítője a csokoládé választékunknak, és amellyel a Lindt bemutatja a képességét arra, hogy hagyományellenes összetevőket kombináljanak a klasszikus étcsokoládéval, és új csokoládé élményeket és széles ízskálát teremtsenek. 

Specifikációk

Mennyiség (g.)

100

Márkanév

Lindt

Ízjegyek

sós édesgyökér , étcsokoládé

Minőségét megőrzi

31.12.2024

Átlagos tápérték 100 g.

Energia, kcal

520

Fehérje

5,4

Zsír (g)

29

- telített zsírok (g)

17

Szénhidrátok

56

- amelyből cukor

52

Lindt Salty Licorice

100 g csokoládé

Vélemények (0)