Leírás

A Delonghi Nescafe Dolce Gusto kávégéppel könnyedén elkészítheted a tökéletes kávé csészédet minden nap, amikor csak szükséged van rá. A legjobb az ebben az egységben, hogy jobb ízű kávét élvezhetsz rövidebb főzési idővel és kevesebb macerálással a szűrőkkel. A kis kapszulák villámgyorsan finom itallá válnak. 

De annak érdekében, hogy továbbra is kiváló minőségű, ízletes meleg italokat készíts, fontos, hogy vízkövesedést tisztítsd a kávégépeddel ezekkel a Cafay vízkőoldó tablettákkal. A tisztítás velük rendkívül egyszerű, és a gépedet kiváló állapotban tartják. Ez a csomag 6 tablettát tartalmaz, és kompatibilis bármely Dolce Gusto termékcsaládba tartozó géppel. 

Az optimális gép használat érdekében javasoljuk, hogy a gépedet minden második hónapban vízkövesedéstől tisztítsd meg. A vízkőoldó tabletták erőteljes, ugyanakkor kíméletes oldatot tartalmaznak, amely hatékonyan küzd és megelőzi a vízkőképződést, így egy egészséges géped marad, amely továbbra is a legfinomabb flat white-okat, caffe latte-ket, chococinosokat és sok mást készíti hosszú időn keresztül. 

Specifikációk

Darabszám

3

Márkanév

Kaffekapslen

Kompatibilitás

Dolce Gusto

Minőségét megőrzi

25.07.2025

Vízkőoldó tabletták Kaffekapslen (KFTBD006 Dolce Gusto)

3 adag Dolce Gusto-hoz

(4)

Vélemények (4)

Jól tisztít, könnyű vele takarítani a gépet. Bővebben
Jól oldódó tabletta, gondmentesen lehetett vele vízkőteleníteni. Bővebben
Hasznos Bővebben
nagyon hatásos Bővebben