Leírás

A Philips Senseo kávépárnás gép az ideális rendszer a számos ízletes forró ital elkészítéséhez. A gép tökéletes működésének fenntartása érdekében ajánljuk, hogy kezelje azt a Cafay vízkőoldó tablettákkal. 

A Senseo gép rendszeres vízkőtelenítése segít megelőzni, hogy a vízkőlerakódások negatívan befolyásolják a hőmérsékletet, az ízt és az összetevőket. Ez a folyamat meghosszabbítja a gép élettartamát és megakadályozza a felesleges károsodást. A Cafay vízkőoldó tablettákat kifejezetten a Philips Senseo géphez fejlesztették ki, és citromsavat tartalmaznak, amely hatékonyan, mégis kíméletesen vízkőteleníti a gépet, így az kiváló állapotban marad és biztosítja a kávé remek aromáját. 

Azt javasoljuk, hogy legalább három havonta egyszer vízkőtelenítse a Senseo gépet, hogy azt egészséges állapotban tartsa. A termék minden Senseo kávégéppel kompatibilis, de fontos, hogy kövesse a gépének megfelelő vízkőtelenítési utasításait. 

Miután a gépét vízkőtelenítették, ismét a legmagasabb minőségű lattekre, cappuccinokra, forró csokoládékra és egyéb italokra számíthat! 

Specifikációk

Darabszám

3

Márkanév

Kaffekapslen

Kompatibilitás

Senseo

Minőségét megőrzi

25.07.2025

Vízkőoldó tabletták Kaffekapslen (KFTBD006 Senseo)

3 adag Senseo-hoz

Vélemények (0)